12.okt.2010

Da var jeg presset tilbake til bloggen siden Isabel(epochcoda.com) savner meg SÅ fælt, (missu2), gleder meg kjempe masse til du kommer hjem igjen søta, selvom det ser ut ser ut som du koser deg i USA ;-)

Da var litt over 2 mnd med skole gjennomført, om 3 dager er det 2 mnd igjen! gleder meg.

Har nå flyttet tilbake til Hurum igjen pga. masse tull. så nå er jeg tilbake til mammaen min igjen(<3)

Ellers går skolen greit, lærer masse, klippet utrolig mye nå hadde masse bilder jeg skulle legge ut så dere fikk se meg på veien mot "Jan Thomas 2" menmen, pga jeg får en "Filen du prøvde å laste opp var av et format som ikke støttes. Velg en annen fil fra din datamaskin." sååå, får dere vente til neste gang!

Sosiallivet mitt er på bånn reiser halv 7 og er hjemme 6 på kvelden hvor jeg da er så sliten at jeg bare orker og spise og legge meg, så gleder meg også til skolen er over pga det.

Må også minne meg selv på å søke prakisplass skal jo ha det om noen uker så!

 

Jeg har også 5 kundedager som må fylles opp, så hvis noen er keene er det bare å si ifra!

 

DAGENS TIPS:

Jeg blir like irritert hver gang jeg ser det, er SÅ mange jenter, som putter på seg extentions og hopper avgårde, mens man ser det UTORLIG stygge skillet fra det ekte håret til det falske, dette ser så SYKT dumt ut, så når du reiser til frisøren for å kjøpe det, pass på at det ser bra ut og at du eventuelt får klipt håret til!

Ellers har jeg ikke så veldig mye mer å befare med siden dere ikke får se noen bilder, så nå er det off to bed. Good night everyone!

2 kommentarer

sammade...

12.okt.2010 kl.00:16

enig med det om extentions. man kan vel sette de på så de ser litt naturlig ut :-)

isabel

12.okt.2010 kl.21:25

hahhaa loveuu <3 gleder meg til bildeeerrrr :- )))

Skriv en ny kommentar

Lene Rindalsholt Larsen

Lene Rindalsholt Larsen

17, Røyken

Jente på 17 som går på Frisør Skole :-) har jeg lagt til deg som venn er det fordi jeg kjenner deg eller følger med på bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits